Spring naar content

ASW Autoschade & Autohopper Autoverhuur

ONGEACHT WELKE VERZEKERING KUNT U BIJ ONS TERECHT Autoschade Winterswijk is een schadeherstelbedrijf gericht op personenauto’s en bedrijfswagens, een Focwa bedrijf met enthousiaste medewerkers. U bent bij ons verzekerd van goed opgeleid personeel, een optimale bedrijfsuitrusting, 4 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en altijd een uitstekende services.

Als geen ander weet Autoschade Winterswijk welke ongemakken een autoschade met zich mee kan brengen. Daarom is ons bedrijf er niet alleen op gericht om uw auto vakkundig te herstellen, maar ook om u van alle lasten en zorgen te bevrijden.

Persoonlijke service staat bij ons hoog in het vaandel. Onze medewerkers staan ook voor u klaar om te helpen bij het invullen van schadeformulieren en het vaststellen van een schadebedrag. Dit alles vanzelfsprekend onder het genot van een kopje koffie. De contacten met uw tussenpersoon, verzekeringsmaatschappij en de schade-expert worden volledig door ons verzorgd. Wij nodigen u uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Graag laten wij u zien hoe er bij Autoschade Winterswijk gewerkt wordt. Neem eens een kijkje in onze werkplaats waar uw auto met zorg behandeld wordt!

“schade maken is geen kunst, schade herstellen wel”

Tevens verhuren wij bij ASW ook auto’s via Autohopper. We hebben diverse modellen auto’s en bussen staan, met tevens een volledig elektrische auto en een speciale verhuiswagen. Naast de autoschade en autoverhuur hebben wij ook een shop in shop, de Lakkenwinkel. Daar zijn alle producten te koop m.b.t. autoschade en spuiten en tevens alle onderhoudsproducten van Stipt Polish point om je auto weer fabrieksnieuw te maken.

Dennis Kolsté