Spring naar content

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Netwerkgroep Oost Achterhoek bestaat uit lokale ondernemers die hun maatschappelijke verantwoording niet uit de weg gaan. Ze zetten zich graag in voor, veelal lokale, goede doelen die bijdragen aan een betrokken en leefbare maatschappij.

Meld een goed doel of initiatief aan.

Wij komen graag in contact naar personen/organisaties die zich inzetten voor het goede doel. De leden van onze netwerkgroep zullen mogelijkheden zoeken om u daarbij te ondersteunen. De steun die wij u kunnen geven kan een financiële zijn maar juist de initiatieven waar bij wij onze kennis, vaardigheden en ons netwerk kunnen inzetten om u en uw doel te helpen zijn welkom.

U kunt zich met uw initiatief melden bij het bestuur op . Als voorwaarde stellen wij dat uw initiatief volkomen onbaatzuchtig en maatschappelijk relevant is. Daarnaast hebben doelen die een binding hebben met de gemeente Winterswijk de voorkeur.

Binnen de businessclub zal uw aanmelding worden besproken en wij bekijken of en welke hulp wij u kunnen bieden. U kunt worden uitgenodigd en gevraagd om een presentatie te geven om het goede doel voor te stellen.

Zoekt u iets?

Onze leden helpen graag