Spring naar content

JH Administraties

Jolanda is altijd werkzaam geweest in de financiële administratie bij verschillende bedrijven.

Ze woonde 15 jaar in het buitenland en werkte daar in het bedrijf van haar en haar partner. Sinds 2009 is ze weer terug in Nederland. Ze is eerst parttime in loondienst gaan werken en deels zelfstandig. In 2013 startte Jolanda met JH Administraties, als volledig zelfstandige.

Werken als zelfstandige vindt ze leuk en uitdagend. Ze werkt niet voor particulieren maar voor ZZP’rs, kleine en grote bedrijven in verschillende branches. De verscheidenheid van de bedrijven, zorgt dat elke dag weer interessant is.

Flexibiliteit in uitvoering is een pré en de kracht voor wie van haar diensten gebruik wil maken: ze komt het werk halen of brengen, werkt op haar eigen kantoor of bij de klant, wekelijks, éénmaal per kwartaal, alleen inboeken of betalingen, inkoop en verkoop boekingen, jaarcijfers klaarmaken voor de accountant, kortom de klant bepaalt zelf wat hij door Jolanda wil laten doen en op welk moment.

Jolanda werkt veel met programma’s als Snelstart en Exact Online, maar kan ook met een door de klant aan te geven programma werken.
Zo is ze bijvoorbeeld ook bekend met Vakware.

Jolanda Hijink